PROGRAM

Lun-Vin: 9:00 - 5:00

ADRESA

Str. Calea Fagarasului nr. 8A Brasov

Despre Noi - AUTO KPB SERV

Image

AVEM PESTE 10 ANI EXPERIENTA IN DOMENIU

Suntem o echipa tanara, de incredere, cu peste 10 ani experienta in lucrari de reparatie si intretinere ale autovehiculelor, atat personale cat si cele de serviciu. Lucram dupa motto-ul “calitate, nu cantitate” si credem in servicii de calitate pentru o gama diversificata de marci si tipuri de autovehicule. Indiferent ca aveti nevoie de reparatii, revizii, schimburi, diagnoza sau alte modificari in ceea ce priveste autovehicului dumneavoastra, noi va stam la dispozitie. In cadrul service-ului AutoKPB, va oferim o experienta personalizata prin monitorizarea istoricului reparatiilor, impreuna cu notificari pentru inspectii si revizii periodice.
  • 3500+

    Services
  • 200+

    Engineers
  • 1450+

    Happy CLients

INVESTIM TIMP IN ANGAJATII NOSTRI

Suntem dedicati sa investim timp in pregatirea si perfectionarea periodica a angajatilor nostri, ca voi sa fiti siguri ca aveti parte de cele mai bune servicii.

Zona de asteptare

Clientii nostri se pot deconecta in comfortul salii de asteptare din cadrul service-ului AutoKPB, in timp ce echipa noastra finalizeaza reparatiile autovehiculului.
Ne mandrim cu atmosfera prietenoasa a echipei si relatia excelenta pe care o construim si mentinem cu clientii nostri.
1

WiFi gratuit

Veti beneficia de WiFi securizat si gratuit in sala de asteptare, iar in timp ce echipa noastra lucreaza la autovehiculul dumneavoastra, puteti continua lucrul, sa fiti la curent cu ultimele stiri sau sa urmariti filmul preferat.
2

Bauturi calde si reci disponibile

Va asteptam in zona de relaxare cu ceai sau cafea din partea noastra, pentru a va putea relaxa in timp ce asteptati.
3
Call Now ButtonProgramează-te la ITP acum!